Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Παρουσίαση Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών

 


Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 και ώρα
 7:00 μ.μ. θα γίνει στο
 Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου 
παρουσίαση κινέζικων πολεμικών τεχνών (Σαολίν Κουνγκ Φου και Τάι Τσι Τσουάν).
Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να μάθουμε για τα οφέλη που έχουν αυτές οι πολεμικές τέχνες στην υγεία των παιδιών και των ενηλίκων.


Την παρουσίαση θα κάνει ο κ. Σταματόπουλος Γρηγόρης με την ομάδα του από τον Αθλητικό Σύλλογο Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών Πύργου.

Ο κ. Σταματόπουλος είναι:
  • Πτυχιούχος προπονητής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
  • Αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούσου Κουνγκ Φου (4ο DUAN)
  • Αναγνωρισμένος από την Κινεζική Ομοσπονδία
  • Αναγνωρισμένος προπονητής στην Ελλάδα από την Κινεζική ομοσπονδία του Μέι Χουά Τσουάν και 18ης Γενεάς δάσκαλος του Μέι Χουά Τσουάν.


Σύντομο Βιογραφικό:


ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Το 1991 σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το Σαολίν Κουνγκ Φου και αυτό ήταν που κέρδισε το θαυμασμό   και το σεβασμό του αλλά επειδή δεν ήταν ικανοποιημένος  στην σχολή όπου ξεκίνησε ,  δεν σταμάτησε  να αναζητά να διδαχθεί το αυθεντικό  Σαολίν Κουνγκ Φου και έτσι  μετά από πολυετή αναζήτηση ,ο ζήλος και η αγάπη του  για το Κουνγκ Φου τον οδήγησαν στο να μεταβεί στην Αθήνα και να συνεχίσει τις σπουδές του στο μεγαλύτερο δάσκαλο της τέχνης στην Ελλάδα   shifu Μαθιόπουλο Κωνσταντίνο . Το 2008 κλήθηκε να αντιπροσωπεύσει τον Σύλλογο  προπονώντας αθλητές  με ήθος όπου κάθε χρόνο διακρίνονται μέσα από τις επιτυχίες τους  ανεβαίνοντας σε όλα τα πρωταθλήματα στο υψηλότερο βάθρο. Κάθε χρόνο επισκέπτεται την Κίνα και τον ιστορικό Ναό Σαολίν και το χωριό του Mei Xua Quan μαζί με το δάσκαλο του εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του στην τέχνη του shaolin kung fu και Mei Xua Quan .Σε αυτά τα ταξίδια  στην Κίνα μπορούν να πηγαίνουν μαθητές του Συλλόγου ώστε να εξασκούνται δίπλα σε κορυφαίους δασκάλους. Είναι πτυχιούχος προπονητής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , Αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Wushu Kung Fu (4o Duan), Αναγνωρισμένος από την κινεζική Ομοσπονδία (5ο Duan) και φέτος το 2015 στην Κίνα αξιολογήθηκε από τους μεγαλύτερους δασκάλους του Mei Xua Quan  Han Bai Quan, και master Zhang Xi Ling .Η οικογένεια του Mei Xua Quan τον έκανε μέλος της να ανήκει επίσημα πλέον στο γενεαλογικό δέντρο και  να κατατάσσεται στην 18η γενεά  δάσκαλος  του Mei Xua Quan κάτω από τον μεγάλο Δάσκαλο Zhang  Xi Ling  όπου έγινε μαθητής του. Ο  Zhang  Xi Ling   είναι  ο διάδοχος του Mei Xua .
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ:
Shaolin Kung Fu
Mei Xua Quan (Η γροθιά του άνθους της δαμασκηνιάς)
Sanda (κινέζικο kick boxing)
Tai Chi Quan
Αγωνιστικό Wushu (Taolu)
 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 21(ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΛΑΠΑΤΟ)
ΤΗΛ.6948890130
E-mail:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου