Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Ενδυνάμωση του σώματος με έλεγχο του νου!!!

Callanetics by Katerina Kampougeri ® Ενδυνάμωση σώματος με έλεγχο του νου

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 και
ώρα 5.00 μ.μ. θα έχουμε στο Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου την παρουσίαση της μεθόδου Callanetics από την εκπαιδεύτρια της μεθόδου, Κατερίνα Καμπουγέρη.
 
 
 

Στη μέθοδο Callanetics by Katerina Kampougeri μαθαίνουμε να αγαπάμε, να δυναμώνουμε και να ελέγχουμε το σώμα μας . Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Μαθαίνεις να αισθάνεσαι, να ελέγχεις, και αποκτάς δύναμη σωματικά και ψυχικά . Έτσι αλλάζεις και η διαφορά αυτή θα φανεί από τα πρώτα μαθήματα. Η μέθοδος Callanetics Katerina Kampougeri είναι η καθοδήγηση για την αλλαγή σώματος και τρόπου σκέψης. Eίναι ευεξία! Γίνεται παντού αφού δεν χρειάζεται μηχανήματα! Kαι είναι για ΟΛΟΥΣ! Αλλάζει στάση σώματος, και στάση ζωής. Από τα πρώτα μαθήματα έχει αποτέλεσμα στην αλλαγή στάσης σώματος, της αντίληψης της κίνησης και των ορίων μας. Δεν χρησιμοποιεί μηχανήματα. Επίσης επικεντρώνει κάθε φορά στην ενδυνάμωση συγκεκριμένης μυικής ομάδας μόνο και δίνεται έμφαση στο πυελικό έδαφος και τους άξονες στήριξης και κίνησης του σώματος. Στην μέθοδο Callanetics by Katerina Kampougeri γίνονται μόνο μικρές ελεγχόμενεις μυικές κινήσεις όπου οι επαναλήψεις φτάνουν με τον καιρό στις 100 ανά άσκηση. Η συνειδητοποίηση της σωστής στάσης και θέσης του σώματος γίνεται γιατί σε κάθε άσκηση όπου όλες οι αρθρώσεις μπαίνουν στην σωστή τους θέση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ευθυγράμμιση των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης αλλά και την ταυτόχρονη απώλεια λίπους. Η φράση διαλογισμός στην κίνηση θα μπορούσε να περιγράψει την μέθοδο Callanetics by Katerina Kampougeri.
 

Σύντομο Βιογραφικό:

Καμπουγέρη Κατερίνα
H Κατερίνα Καμπουγέρη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών, διπλωματούχος instructor της εναλλακτικής μεθόδου άσκησης CALLANETICS U.S.A.,εμπνεύστρια και εκπαιδεύτρια- εισηγήτρια σεμιναρίων και πιστοποίησης της μεθόδου Callanetics by Katerina Kampougeri με κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα. Εργάστηκε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ως υπεύθυνη του τομέα Αθλητισμού , καθώς και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση αλλά και σε προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού. Δημιούργησε το πρώτο δικό της γυμναστήριο και σήμερα είναι ιδιοκτήτρια του «Κέντρου Callanetics by Katerina Kampougeri» στην Καλαμάτα ενώ δραστηριοποιείται και ως Personal Trainer. Εξειδικεύτηκε στο επαναστατικό πρόγραμμα ασκήσεων Callanetics U.S.A. και έγινε η πρώτη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής που εξουσιοδοτήθηκε να διδάξει την μέθοδο στην Ελλάδα – Είναι επίσης ειδικευμένη στα προγράμματα Super Callanetics, Callanetics 3-D, Callanetics Evolution, καθώς και στο Cardio Callanetics. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σχετικά με διάφορα είδη άσκησης (yoga, pilates T.R.X. κ.ά.), με αποκατάσταση τραυματισμών, καθώς και με θέματα διατροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου