Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Ένας 10χρονος Καραγκιοζοπαίχτης!

 
Με ιδιαίτερη συγκίνηση σας ανακοινώνουμε πως από  αυτό το Σάββατο η ομάδα εθελοντών του Κέντρου Νέων Γιαννιτσοχωρίου θα αποκτήσει ένα ακόμη μέλος και μάλιστα το μικρότερο σε ηλικία, τον Χρήστο Λαμπρόπουλο
 
Ο Χρήστος είναι ο μικρότερος και πολύ ταλαντούχος καραγκιοζοπαίχτης ο οποίος θα προσπαθήσει να διασκεδάσει όλα τα παιδάκια του Κέντρου με μια υπέροχη παράσταση Θεάτρου Σκιών! 
Ο Χρήστος Λαμπρόπουλος, μαθητής του Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσοχωρίου, είναι μόλις 10 χρονών και είναι ίσως ο πιο μικρός  καραγκιοζοπαίχτης! Το θέατρο Σκιών  ασκεί πάνω του μια ιδιαίτερη γοητεία και αποτελεί τη μεγάλη του αγάπη!
Ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να παρακολουθεί παραστάσεις Καραγκιόζη και να συλλέγει μια - μια όλες τις φιγούρες του Θεάτρου Σκιών!
Σήμερα είναι σε θέση να ανεβάζει παραστάσεις για τους φίλους και τους συμμαθητές του με εξαιρετικά αποτελέσματα!Ό,τι είσαι εκ φύσεως, φύλαξέ το. Ποτέ μην εγκαταλείπεις την υπεράσπιση του ταλέντου σου. Να είσαι αυτό για το οποίο σε προόριζε η φύση, και θα πετύχεις.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου