Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Χαρίζουμε ΔΥΝΑΜΗ!!!

 

Το Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου
 σε συνεργασία με το κομμωτήριο
 V&S HairSecret στη Ζαχάρω
συμμετέχει στο πρόγραμμα
"Χάρισε ΔΥΝΑΜΗ"
  του  Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών
 με Καρκίνο Μαστού
 "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ"
 


Η υπεύθυνη του κομμωτηρίου κ. Βαλτεσηνιώτη Βικτωρία με μεγάλη χαρά δέχτηκε την πρόταση του Κέντρου Νέων Γιαννιτσοχωρίου και πλέον συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια αυτή.

Βικτωρία Βαλτεσηνιώτη




V&S Hair Secret
ΖΑΧΑΡΩ

Πώς μπορείς να βοηθήσεις;

λες οι  γυναίκες μπορούν να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο. Πώς; Να μακρύνουν, να κόψουν και να δωρίσουν τα μαλλιά τους για την κατασκευή περουκών από φυσική τρίχα. Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ" και αποστέλλονται σε κατασκευαστή περουκών στο εξωτερικό.

 
Τι πρέπει να θυμάσαι; 

 · Τα μαλλιά που δωρίζονται πρέπει να έχουν μήκος τουλάχιστον 20 εκατοστά (μετρήστε τα μαλλιά ακριβώς πάνω από το λαστιχάκι που συγκρατεί την αλογοουρά έως τις άκρες).
 · Σπαστά ή σγουρά μαλλιά είναι αποδεκτά, μπορείτε να ισιώσετε τα μαλλιά σας για να μετρήσετε.
 · Τα μαλλιά θα πρέπει να είναι φρεσκολουσμένα και τελείως στεγνά, χωρίς προϊόντα styling.
 · Τα μαλλιά μπορούν να είναι βαμμένα με φυτικές βαφές, χρωμοσαμπουάν και ημι-μόνιμες βαφές. Δεν θα πρέπει να έχουν υποστεί ντεκαπάζ, μόνιμη βαφή ή χημική επεξεργασία.
 · Τα μαλλιά δεν πρέπει να είναι γκρίζα κατά περισσότερο από το 5%. Ο λόγος είναι ο εξής:
 • Απαιτούνται τουλάχιστον έξι αλογοουρές για τη δημιουργία μίας περούκας του προγράμματος «Χάρισε Δύναμη». Γενικά, κάθε αλογοουρά προέρχεται από διαφορετικό άτομο και έχει διαφορετικό χρώμα. Παρόλο που ορισμένα χρώματα μαλλιών μπορεί να φαίνονται παρόμοια, συμπεριλαμβανομένων των γκρίζων, όλα είναι εντελώς μοναδικά.
 • Για μια περούκα που δείχνει σαν αληθινά μαλλιά και η οποία έχει ομοιογένεια στο χρώμα, οι αλογοουρές που δωρίζονται πρέπει να υποστούν επεξεργασία και να βαφτούν στην ίδια απόχρωση. Είναι σημαντικό κάθε αλογοουρά να απορροφά τις βαφές με τον ίδιο τρόπο προκειμένου να δημιουργηθούν περούκες με ομοιόμορφο χρώμα που δείχνει φυσικό.
 • Τα γκρίζα μαλλιά, καθώς και ορισμένα μαλλιά που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία ή μόνιμη βαφή, δεν απορροφούν τη βαφή το ίδιο με άλλους τύπους μαλλιών. Είναι πολύ πιο δύσκολο να βαφτούν και εφόσον βαφτούν ξεθωριάζουν πιο γρήγορα.
 • Τα περισσότερα μαλλιά που έχουν υποστεί μόνιμη βαφή, εφόσον υποστούν επεξεργασία και βαφτούν ξανά, είναι πολύ ευαίσθητα και σπάνε εύκολα μετά από την εντατική επεξεργασία που απαιτείται κατά τη διάρκεια της παραγωγής μιας περούκας «ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου