Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΤΜ... Βιβλίων!!!



Υπάρχει ένα ATM, του οποίου τα αποθέματα δεν τελειώνουν ποτέ και φυσικά δεν υφίσταται περιορισμός στις συναλλαγές. Ο λόγος για τον πρώτο αυτόματο πωλητή βιβλίων, ο οποίος βρίσκεται στη Σιγκαπούρη και διαθέτει 20-22 τίτλους σε 150 αντίτυπα!


Για την ώρα είναι σε λειτουργία δύο τέτοιοι πωλητές, ο ένας εκ των οποίων βρίσκεται στο Εθνικό Μουσείο της Σιγκαπούρης.
Τα εύσημα για την υπέροχη αυτή ιδέα πάνε στο βιβλιοπωλείο BooksActually το οποίο μετά τη μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία που είχε αυτή του η δράση, ετοιμάζεται να εγκαταστήσει και έναν τρίτο αυτόματο πωλητή, με σκοπό να ικανοποιήσει όλους τους βιβλιοφάγους της περιοχής.

Η έμπνευση για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία ήταν το Penguincubator, η πρώτη απόπειρα για ένα ΑΤΜ βιβλίων, που δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή της Penguin Books, Allen Lane το 1937, όπως δήλωσε η κα Ρενέ Τινγκ, διευθύντρια του BooksActually, και συνεχίζει λέγοντας: «Είναι ο τρόπος μας να φέρουμε τη Λογοτεχνία πιο κοντά στο κοινό μας».

Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να φέρουμε τους ανθρώπους πιο κοντά στο διάβασμα και είναι ο μοναδικός τρόπος να πάμε μπροστά και να εξελιχθούμε ως άνθρωποι, ως προσωπικότητες, ως λαός… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου