Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Μια μοναδική συνεργασία...

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Κέντρου Νέων Γιαννιτσοχωρίου με την εξαίρετη Παιδαγωγό, Αγγελική Παππά!

 

Η Αγγελική Παππά είναι καθηγήτρια αγγλικών - ειδική παιδαγωγός, µε εξειδικευµένες µεταπτυχιακές σπουδές στη διαφοροποιηµένη διδασκαλία και την ειδική αγωγή στην ξένη γλώσσα. Είναι ιδρύτρια, υπεύθυνη σπουδών και εκπαιδεύτρια καθηγητών ξένων γλωσσών στο “Ι love dyslexia”(ILD), τον πρώτο και µοναδικό διεθνώς απόλυτα εξειδικευµένο χώρο βιωµατικής και ολιστικής εκµάθησης αγγλικών για µαθητές µε δυσλεξία και ειδικές µαθησιακές ανάγκες. 
 
Επίσης, είναι ερευνήτρια και εκπαιδεύτρια εκπαιδευτικών σε διεθνή projects στο πανεπιστήµιο Folkuniversitetet στην Uppsala της Σουηδίας. Έχει εργαστεί ως SENCO σε ελληνικό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο IB και είναι επιστηµονικός συνεργάτης του Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών και του Παν/µίου Θεσσαλίας, διδάσκοντας και συγγράφοντας ακαδηµαϊκά και εκπαιδευτικά εγχειρίδια.
 
 Συνεργάζεται µε πληθώρα φορέων (πανελλήνια οµοσπονδία γονέων µαθητών µε δυσλεξία, ΠΕΚ, σχολικοί σύµβουλοι, Υπουργείο Παιδείας κ.α.) και είναι καλεσµένη σε πολυάριθµες εισηγήσεις στο κοµµάτι της ειδικής αγωγής σε όλη τη χώρα.
 
Επιπροσθέτως, συµµετέχει ως εκπρόσωπος της χώρας σε ευρωπαϊκά χρηµατοδοτούµενα διεθνή προγράµµατα στην καινοτοµία στην παιδεία µε την ιδιότητα της εκπαιδεύτριας και ερευνήτριας. Τέλος, έχει λάβει τιµητικές διακρίσεις από διάφορους φορείς και τα Υπουργεία Παιδείας και Ανάπτυξης για το σύνολο της καινοτόµας εκπαιδευτικής της συνεισφοράς στη χώρα µας.

 Όραµα και έργο της είναι η ποιοτική, ολιστική παιδεία για όλους, µέσα από προγράµµατα, που καλλιεργούν προσωπικές, κοινωνικές και ψυχονοητικές δεξιότητες ζωής για ανθρώπους ικανούς να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του 21ου αιώνα

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΩ ,,,,,,,,,,,, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚ, ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΗΜΗΣΕΤΑΙ ΕΙΔΙΑΙΤΕΡΑ :

    ΑπάντησηΔιαγραφή