Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Σεμινάριο " Ασφαλής Ελλάδα"


Την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015
και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί
στο Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου
Σεμινάριο με τίτλο: "Ασφαλής Ελλάδα"
Στόχος του Σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας πάνω σε θέματα ασφάλειας στο νερό.
 


 ... Λίγα λόγια για το Σεμινάριο:
Μια χρήσιμη δράση που έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τον παιδικό πληθυσμό  για τους κινδύνους του νερού συνδιοργανώνουν τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας.

Η δράση θα παρακινήσει τα παιδιά να ασχοληθούν με την αθλητική ναυαγοσωστική, ως μέσου δια βίου άθλησης και προστασίας της υγείας τους από ατυχήματα στο νερό.

Ο πνιγμός, δυστυχώς, αποτελεί ένα σοβαρό και υποτιμημένο πρόβλημα δημόσιας υγείας, καθώς ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του από αυτόν κάθε 30 δευτερόλεπτα στη Γη.

Η Ελλάδα έχει περίπου τον ίδιο αριθμό θανατηφόρων πνιγμών ετησίως με την 8πλάσια σε πληθυσμό Γερμανία.

Η δράση, η οποία ονομάζεται «Ασφαλής Ελλάδα» και περιλαμβάνει ευαισθητοποίηση, ενημέρωση για μέτρα ασφαλείας στο νερό και αθλητική ναυαγοσωστική, θα υλοποιηθεί με πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας-Αθλητικής Αλιείας και τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, του Princess Charlene of Monaco Foundation, των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, του International Swimming Hall of Fame και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.


 
Εισηγητής του Σεμιναρίου θα είναι ο Παπαευθυμίου Δημήτρης, υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Κέντρου μας.
 
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης του Σεμιναρίου καθώς και το αρχείο powerpoint της παρουσίασης.
 
 
Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής:
fb: Καραγγελή Κυριακή - Μαρία
Τηλ: 6936169878
6989432916 (what's up)
e-mail: mkara1983@gmail.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου