Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Δημιουργία Θεατρικής Ομάδας Γιαννιτσοχωρίου


Το Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου 
με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνει
 πως έχουν ξεκινήσει 
οι προσπάθειες δημιουργίας 
Θεατρικής Ομάδας 
στο Γιαννιτσοχώρι.

Για το σκοπό αυτό όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Θεατρική μας Ομάδα η οποία θα ξεκινήσει τις δράσεις της
 από τον Σεπτέμβριο να δηλώνουν συμμετοχή:

Καθημερινά στο Γραφείο του Κέντρου  7-9 μ.μ.
fb: Καραγγελή Κυριακή – Μαρία
Τηλ: 6936169878
6989432916 (what's up)
e-mail: mkara1983@gmail.com
 
Υπεύθυνος της Θεατρικής Ομάδας θα είναι ο
Βασίλης Φλώρος. 

Σύντομο Βιογραφικό:
 
 Φλώρος Βασίλειος
 Ηθοποιός – Σκηνοθέτης
 Εμψυχωτής Θεατρικού Παιχνιδιού
 
Φλώρος Βασίλης
Ο Φλώρος Βασίλης είναι απόφοιτος του πολιτικού τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Μαίρης Βογιατζή - Τράγκα. Από το 1990 έως το 2002 εργάστηκε ως ηθοποιός στο θέατρο σε Αθηναϊκούς θιάσους (Σίσκου, Φασουλή, Καρύδη, Αντωνίου, Βασιλάκου, Ρόμα, Στρατή, ΔΗΠΕΘΕ Σερρών) και συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές. Από το 1995- 1997 ήταν παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών στην ΕΡΑ-4. Εργάστηκε στην Εταιρεία ΣΙΝΕ ΜΑΤΖΙΚ - FINOS FILM, ως βοηθός του σκηνοθέτη Δημήτρη Μακρή, και το 1997 μαζί με το βετεράνο ηθοποιό Νίκο Τσούκα δημιούργησαν τη θεατρική εταιρία “ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ” με πολιτιστικό έργο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Από το έτος 2002 ζει στην Καλαμάτα και εργάστηκε ως δάσκαλος θεατρικής αγωγής στα ολοήμερα σχολεία για εννέα χρόνια, και ως εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού σε συνεργασία με Δήμους, Συλλόγους, θεατρικές ομάδες, Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Υπήρξε υπεύθυνος του θεατρικού εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕΚ.
Δημιούργησε (μαζί με την ηθοποιό και θεατρολόγο Έλσα Σταυρίδου) την θεατρική ομάδα “Clown Magic”, αναπτύσσοντας παράλληλα τεχνικές θεάτρου δρόμου. Συμμετείχε σε προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας όπου έγραψε, σκηνοθέτησε και “ανέβασε” παραστάσεις με μαθητές.
Συνδημιουργός της θεατρικής ομάδας ΩΚΥΤΟΠΟ όπου σκηνοθέτησε (πέρα από δικά του έργα) και έργα των Τσέχοφ, Γκούντμαν, Μανιώτη, Κεχαϊδη, Ν. Σάϊμον, Ντάριο Φο, Ντυπά, μουσικοχορευτικές παραστάσεις κλπ.)Έχει γράψει πέντε θεατρικά και έχει εκδόσει επτά βιβλία σχετικά με την ποίηση και λογοτεχνία. (Δυτικές Ινδίες).Τα τελευταία χρόνια ασχολείται περισσότερο με την συγγραφή, την σκηνοθεσία και με την εμψύχωση βιωματικών ομάδων, με στόχο την προσωπική ανάπτυξη, την αυτογνωσία,και την αυτοθεραπεία μέσα από την τέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου